رسوب زدای مغناطیسی آکوا در منزل ما ایرانیان
وبلاگ به روز و تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان
به وبلاگ تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان خوش آمدید.

بررسی میراث به جامانده از افشاریه در کتیبه قرآنی کاخ خورشید رپورتاژ خبری از سایت رکس سو پوشش نمای ساختمان با شبکه فلزی تکمیل کلیسای ساگرادا فامیلیا اثر آنتونی گائودی پس از ۱۳۷ سال نحوه خرید فن کویل سایت تاسیسات دات کام و بررسی فنی مشخصات کویل فن دار ترکیب سبک های مینیمال – صنعتی برای خلق دفتر کار متفاوت بازسازی مطب دندانپزشکی و طراحی کلینیک مدرن مروری کوتاه بر بیوگرافی عبدالعزیز فرمانفرمایان رسوب زدای مغناطیسی آکوا در منزل ما ایرانیان آشنایی با معانی رنگ در معماری سنتی معرفی کوتاه معماری حبابی طراحی مسجد اسلامی مصر با گنبد تک پوسته لانه زنبوری (بخش 2) طراحی مسجد اسلامی مصر با گنبد تک پوسته لانه زنبوری (بخش 1) بررسی معماری دیکانستراکشن کاووش در ساختار و اجزا شهر گور بر اساس مستندات میدانی (قسمت 2) کاووش در ساختار و اجزا شهر گور بر اساس مستندات میدانی (قسمت 1) آشنایی با معماری ایلامی الگوهای انتخاب و کاربرد رنگ در دکوراسیون داخلی ساختمان (بخش 2)


رسوب زدای مغناطیسی آکوا در منزل ما ایرانیان

برای جلوگیری از این مشکل می توان از رسوب زدای مغناطیسی آکوا استفاده کرد.

حل شدن مشکل قطعی رسوب با سختی گیر مغناطیسی

با توجه به اینکه رسوب نقطه مقابل بهینه‌سازی مصرف انرژی میباشد لذا مدیریت رسوب گذاری در صنعت می تواند بهینه سازی انرژی را بهبود بخشد سوالی که معمولاً همکاران تاسیساتی می پرسند این است که آیا میشود با نصب یک عدد سختی گیر مغناطیسی در ابتدای موتورخانه عمل پیشگیری از رسوب را به خوبی انجام داد یا نه-جواب سوال اینست که در این مرقومه به آن پاسخ می دهیم.

عملکرد سختی گیر مغناطیسی به زبان ساده

با توجه به اینکه ما در سختی گیر مغناطیسی نه چیزی به آب می دهیم و نه چیزی از آب می گیریم لذا روی سختی آب تاثیر شیمیایی نمی گذاریم. فقط چسبندگی رسوبات گرفته می‌شود و رسوبات به حالت خنثی در می آید و به همین دلیل باید در ابتدای ورودی هر سیستم رسوب گذار یک عدد دستگاه سختی گیر مغناطیسی نصب شود. به عنوان مثال در منابع کویلی هم در ورودی آب سرد به منبع کویلی یک عدد سختی گیر مغناطیسی باید نصب کنیم و هم در ورودی آب گرم برگشت به منبع کویل.
 
ویژگی های سختی گیر مغناطیسی عبارت اند از:
 
-سختی گیر مغناطیسی مانع از به وجود امدن رسوب در دستگاه ها و تجهیزات می شود.
سختی گیر مغناطیسی با جلوگیری و دفع رسوبات از قبل شکل گرفته بر روی دیواره لوله ها مانع از آسیب رساندن ان به دستگاه و تجهیزات می شود.
-سختی گیر مغناطیسی با افزایش انتقال حرارت به مبدلها باعث جلوگیری از هدر رفت انرژی می شود.
-اگر خوردگی لوله کم شود نتیجتا طول عمرلوله هاوتجهیزات بالا می رود که این یکی دیگر از کار های دستگاه سختی گیر مغناطیسی است.
-با بالا رفتن حلالیت آبی که تحت تاثیر سختی گیر مغناطیسی است. مواد شوینده مانند صابون و شامپو بهترکف می کنند.
-با بکارگیری از سختی گیر مغناطیسی احتیاج ما به سختی گیرهای شیمیایی، تبادل یونی واسیدشویی از بین خواهد رفت.
-سختی گیر مغناطیسی موجب تغییرات فیزیکی در آب می شود.
علاوه بر سازگاری بامحيط زيست برخلاف سختي گيرهاي شيميايي وتبادل يوني که باعث افت کیفیت آب می شود مرغوبیت آب راهمچنان خوب و مطلوب حفظ می کند.
-نصب سختی گیر مغناطیسی سهل و ممکن وقابل تعبیه بر روی هر نوع لوله می باشد.

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








نویسنده : Coast to coast تاریخ : چهار شنبه 8 خرداد 1399



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به وبلاگ به روز و تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان مي باشد.