پوشش نمای ساختمان با شبکه فلزی
وبلاگ به روز و تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان
به وبلاگ تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان خوش آمدید.

بررسی میراث به جامانده از افشاریه در کتیبه قرآنی کاخ خورشید رپورتاژ خبری از سایت رکس سو پوشش نمای ساختمان با شبکه فلزی تکمیل کلیسای ساگرادا فامیلیا اثر آنتونی گائودی پس از ۱۳۷ سال نحوه خرید فن کویل سایت تاسیسات دات کام و بررسی فنی مشخصات کویل فن دار ترکیب سبک های مینیمال – صنعتی برای خلق دفتر کار متفاوت بازسازی مطب دندانپزشکی و طراحی کلینیک مدرن مروری کوتاه بر بیوگرافی عبدالعزیز فرمانفرمایان رسوب زدای مغناطیسی آکوا در منزل ما ایرانیان آشنایی با معانی رنگ در معماری سنتی معرفی کوتاه معماری حبابی طراحی مسجد اسلامی مصر با گنبد تک پوسته لانه زنبوری (بخش 2) طراحی مسجد اسلامی مصر با گنبد تک پوسته لانه زنبوری (بخش 1) بررسی معماری دیکانستراکشن کاووش در ساختار و اجزا شهر گور بر اساس مستندات میدانی (قسمت 2) کاووش در ساختار و اجزا شهر گور بر اساس مستندات میدانی (قسمت 1) آشنایی با معماری ایلامی الگوهای انتخاب و کاربرد رنگ در دکوراسیون داخلی ساختمان (بخش 2)


پوشش نمای ساختمان با شبکه فلزی

اما در این مطلب قصد داریم به بررسی یک ساختمان اداری در شهر مکزیکوسیتی، پایتخت کشور مکزیک بپردازیم که توسط این متریال کار شده است. این ساختمان ۸ طبقه اداری توسط استودیو معماری Belzberg Architects طراحی شده است. نکته ای که ذکر آن ضروری و البته جالب به نظر می رسد این است که عمده ی ساختمان هایی که توسط شبکه فلزی، متل مش یا Steal Facede کار می شوند، عمدتا کاربری تجاری یا اداری دارند.

به عبارت دیگر کمتر در ساختمان های مسکونی شاهد استفاده از این متریال هستیم. دلیل این امر هم تا حدودی مشخص است. به نظر نگارنده، دلیل این امر این است که قیمت تمام شده ی این نوع نما تا حدودی بالاست و برای ساختمان هایی که نیاز به خودنمایی و پرزنتیشن قوی دارند، از این نوع متریال استفاده می شود. بنابراین مالکان و طراحان برای ساختمان های تجاری و اداری در مراکز شهری که نیاز به دیده شدن دارند، بیشتر به سراغ استفاده از فلز بر روی نما می روند و ساختمان های مسکونی، کمتر.

ایده های طراحی

یکی از نکات دیگر در این نوع نمای ساختمان که ذکر آن ضروری به نظر می رسد این است که بر روی نماهای این چنینی بیشتر از دیگر ساختمان ها، شاهد استفاده از سبک معماری دیکانستراکشن هستیم. در واقع معماران وقتی قرار است از چنین متریالی بر روی نما استفاده کنند، به سراغ حجم های متفاوتی می روند. این موضوع نیز در نوع خود جالب توجه است.

نمای ساختمان به شکلی طراحی شده است که گویی نما در حال چرخیدن است. اما پشت این نمای فلزی عظیم، شیشه و فریم قرار دارد. یکی از کارکردهای این نوع نما این است که دید به داخل ساختمان را کور کرده اما از سمت داخل، دید به بیرون وجود دارد. از طرف دیگر نور طبیعی و آفتاب با تابش بر ساختمان، سایه های بسیار زیبایی را در داخل ساختمان بوجود می آورند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: اخبار معماری، ،
:: برچسب‌ها: پوشش نمای ساختمان, شبکه فلزی,

نویسنده : Coast to coast تاریخ : شنبه 8 شهريور 1399



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به وبلاگ به روز و تخصصی معماری و سازه های ایران و جهان مي باشد.